Over van Eck

Sinds 1935 is van Eck trappen & kozijnen een begrip in de weide omgeving van Son. Na drie generaties Van Eck is het stokje over gedragen aan de huidige directie. Qua vakmanschap en technische kennis een traditionele timmerfabriek, qua bedrijfsvoering en onze omgang met onze opdrachtgevers, een moderne timmerfabriek.
 
Wij willen ons onderscheiden op basis van kwaliteit. Dit proberen wij te realiseren door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, nieuwe innovaties en de omgang met onze opdrachtgevers. Immers mensen maken het verschil. Wij geloven in open communicatie, korte lijnen, flexibiliteit, inlevingsvermogen en passie voor het vak. Dit noemen wij in één woord vakmanschap en op dat vakmanschap zijn we trots!
 
Wij zijn er voor allerlei soorten opdrachtgevers: grote regionale bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, lokale aannemerij, zzp-ers maar ook voor particuliere opdrachtgevers staan we klaar. We produceren kozijnen, ramen, deuren, trappen, lichtstraten en overige luxe timmerwerken.
 
Het team Van Eck trappen & kozijnen gaat geen uitdaging uit de weg, we gaan verder waar anderen ophouden. Waar andere obstakels zien, denken wij in uitdagingen.
 
Van Eck trappen & kozijnen; vakmanschap uit Son!