Over van Eck

Bij Van Eck Trappen en Kozijnen, geboren in 1935, gebruiken we het beste van twee werelden. Klassiek vakmanschap en ambachtelijke materialen mixen we met de modernste bewerkingstechnieken. Gecombineerd met de passie en hoge standaarden van onze gepassioneerde medewerkers ontstaan zo de allerbeste en -mooiste producten. Wij leveren onze duurzame kozijnen met een KOMO-productcertificaat.

Flexibel

Van Eck Trappen en Kozijnen biedt u de keus uit een rijk standaardassortiment, maar u kunt bij ons ook terecht voor afwijkende producten. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, waardoor wij ook prima in staat zijn om minder courante producten te leveren. Wanneer we u als afnemer kunnen ontzorgen, doen we dat: linksom of rechtsom.

Service op maat

Bij Van Eck Trappen en Kozijnen staat het leveren van topkwaliteit centraal, maar dat geldt ook voor de service die we leveren. Het verlenen van service begint al in een vroeg stadium. In het voortraject geven wij u een advies op maat. Doordat we onze kennis al snel inzetten, reduceren we faalkosten en verlengen we de levensduur van onze producten.